Sunday, September 28, 2008

Onaturligt naturligt!

Tänkte skriva lite om höstens trender i sminkväg.

Hud: Här ska den vara så felfri som möjligt (som vanligt). Resultatet ska bli bra lyster utan mörka ringar och ojämnheter på huden. Trots detta ska huden se naturlig ut och rekommendativt är att satsta på en foundation som släpper igenom exempelvis fräknar. Huden ska fortfarande framträda i sitt naturliga jag.

Ögon: Det är sotade ögon som gäller. Det har hängt med ett tag men i höst så kan man räkna med färgstarka sotningar. Våga använda färger! Att investera i en palett som har fyra grå nyanser kommer att leda till många valmöjligheter!

Läppar: Det är jätteinne med svarta läppar. Riktigt häftigt på catwalken, men det kan lätt bli fel och ganska svårburet i praktiken. Därför rekommenderas ett läppstift med stark färg som är anpassad till din hudtyp.

Naglar: Färgerna som går i chocklad, aubergine, björnbär och vin dominerar helt klart i höst. De ska vara mörka och smutsliknande!

Jag skulle nog kunna likna sminket med Penelope Cruz. Kanske inte riktigt men. Tänker på henne bara. Hittade i alla fall ett rätt bra klipp som ni kan kolla in! Kram!


1 comment:

Anonymous said...

najs, smink :D jag kanske ska skaffa svart läppstift då ;)