Sunday, August 10, 2008

Veckans stilikon: Scarlett Johansson

Och så var det dags för veckans stilikon igen, och det blir ingen annan än...Scarlett Johansson! Hon är en amerikansk skåderspelerska. Från New York city, närmare bestämt. Scarlett föddes 22 november 1984 och intresseklubben antecknar. Något lite mer intressant är att hon började sin karriär redan som åttaåring och hon gjorde sin debut mot Ethan Hawke i en pjäs vid namn Sophistry.
Scarlett har påbrå från alla möjliga olika länder. Bl.a. Skottland, Tyskland, Sverige och Danmark. Dessutom har hon judiskt påbrå vilket ofta näms i intervjuer.
Hon medverkade i en film om tonårsgravididtet 1996 och 1998 i "Mannen som kunde tala med hästar". 2003 gjorde hon publiksuccé med den kvinnliga huvudrollen i "Lost in translation". Hon har även varit parfymmodell åt Calvin Klein och medverkat i Bob Dylans musikvideo "When the deal goes down". Och till råga på allt har hon också släppt ett eget album, "Anywhere I lay my head" och den släpptes 20 maj, 2008 i USA.

Visst, kvinnan har gjort mycket under sina dagar, men det är inte anledningen till att hon blev veckans stilikon. Anledningen är ju hennes stil vilket lutar lite åt det klassiska, Monroehållet ganska ofta. Vi tycker att hon är väldigt vacker och att hon klär sig smakfullt. Tummen upp för Scarlett! Dessutom har hon typ världens vackraste läppar, visst?!

No comments: