Sunday, July 13, 2008

Vi ska bada, sola, bada, sola, bada tills tårna domnar...

Badkläder kan tyckas vara dåligt och deprimerande att skriva om, om man tänker på vad vi egentligen har haft för väder än så länge. Dock kan man se att solen än är framme idag vilket an båda gott för våran resterande sommar. Och om det nu stämmer, att solen börjar titta fram då och då så kan man ju ta sitt pick och pack och bege sig ner mot stranden, eller varför inte sitta på balkongen? Då finns det ju inget mer passande än att skriva om sommarens badmode som ter sig väldigt varierat. Om man slänger sig ut i affärerna så kan man se att det som vanligt finns att välja mellan sprakande färger och alla möjliga olika modeller. Men det som är modeenligt denna sommar är allt från blanka tyger med ett stänk av 70-talsnostalgi till badräkt med djup urrigning. Även den charmiga 50-talsbikinin med hög midja som kan vara prydd med exempelvis prickar är otroligt lämplig att bära. Lite färgstänk är inte att rädas, det är ett gott alternativ!
Angående former är det helt upp till tycke och smak. Det kan vara t.ex. halterneck, tub eller med bygel som överdel. Och till nederdel kan det var hipster, hög midja, lågmidja...
Det är bara att välja vraka. Och det bästa är att många butiker idag säljer var del för sig vilket innebär att man kan kombinera ihop sin outfit själv. Kom bara ihåg att du ska känna dig bekväm i de badkläder du väljer att bära!
Som en liten extra touch, som grädden på moset så kan en solhatt pigga upp tillvaron lite, eller om inte annat, skydda sikten för starkt solljus.

Kom också ihåg att smörja in dig ordentligt om du är känslig. Vi önskar er en strålande sommar på playan och vi håller tummarna för att solen ska visa oss sina värmande strålar, och förhoppningsvis värma upp vattnet, för oss som inte räds lite blöta i håret.

No comments: