Sunday, July 6, 2008

Pretty Perfumes

Visst är det väl jobbigt att inte veta vilken parfym man ska ha när. I affärerna står det hylla efter hylla med parfymer, och vad ska man välja? Här om dagen så läste vi en artikel där de hade testat olika parfymer. Dem bad 3 personer att säga deras ärliga åsikt om ett antal parfymer. En svarade som en chef/lärare, en som en vän och en som en dejt. Utifrån det så har vi sett vilken typ av parfym som passar till vilket tillfälle. Så här är våran summering. Men kom ihåg att det inte alltid är så här.


Chefen/Läraren:
Chefen verkade över allt vara mest imponerad av lätta och fräscha dofter. På jobbet eller skolan så funkar det bäst med lätta och luftiga dofter. Det kan bli väldigt jobbigt att sitta en längre stund i ett rum tillsammans med någon som har en tung doft på sig. Chefens/Lärarens favorit var Marc Jacobs Woman. Det är en fräsch och blommig doft med gardenia liljekonvalj ingefära och mysk.

Vännen
Vännen verkade ganska positiv till det mesta. Hon tyckte mycket om de flesta dofterna. Men det fans en doft som hon inte verkade vara så imponerad av. Det var en som hon ansåg var ganska tråkig och opersonlig. Alltså en sån här som man är säker på att man har känt förut fast än man inte har det. Vännens favorit var en sofistikerad och intressant doft som hette J'Adore av dior.

Dejten:
Dejten verkade vara lite svårare att imponera på. Men här var det även viktigt att doften skulle ha personlighet. Men den skulle ändå inte vara vild, utan vuxen och sofistikerad. dejtens favorit var en doft som luktade fint, men inte dyrt, fräscht, och enligt chefen social. Den hette Young Sexy, Lovely (YSL)

No comments: