Tuesday, July 15, 2008

Veckans uppdrag!

Hej alla glada! Vi kom med en liten idé att vi skulle ha ett s.k. "Veckans uppdrag" här på våran blogg. Detta för att det kan vara kul att få övervinna sig själv och lita på sina förmågor, men också för att på något sätt kunna kommunicera, och engagera lite grann. Vi menar alltså att vi önskar att ni ska göra allt vad som står i er väg för att utföra uppdraget. När uppdraget är utfört ska ni skriva till oss och berätta om det. Sedan kan man försöka öppna en väg för diskution om så önskas. Ibland kan uppdragen vara lättare att berätta om på ett mer konkret sätt, ibland inte. Men man kan ju alltid skriva om hur det t.ex. kändes, vilka reaktioner som dök upp från människor i ens omgivning etc. Vi kommer också att berätta om hur det gick för oss.

Meningen var att veckans uppdrag skulle publiceras på måndagar och så kommer det också bli hädan efter. Dock dök det upp några komplikationer som stoppade oss att skriva veckans uppdrag igår. Och när vi väl kunde skriva, då var datorn upptagen, och minutrarna hade ändå redan rullat över mindatt, så vi tog det idag istället. Men det gör inget, för uppdraget är inte alls särskilt krävande. Vi tar en mjukstart helt enkelt. Ni har ju ändå nästan en hel vecka på er. Veckans uppdrag lyder som följer:


Veckans uppdrag: Ni ska någon gång den här veckan gå mascaralös och istället sätta fokus på läpparna. Helst ska ni också vistas någonstans i ett offentligt umgänge. Alltså, inte inlåst på rummet. Det ska gärna synas att ni på något sätt lagt läpparna i fokus. Dock behöver det ju inte vara helt fel mot eran stil. Det är inte det vi vill. Snarare tvärt om.
För vissa som inte använder mascara kan det kännas som en bagatell, men om man har väldigt ljusa ögonfransar kan det kännas svårare. Om man är i den sistnämnda kategorin så skulle vi önska att ni åtminstone försökte att inte ha mascara, men om det känns med ett otroligt motstånd så kan man få dra över ett lager. Men kom då ihåg att inte fokusera på längd eller volym utan enbart för att ge fransarna en naturlig färg. Eyeliner och skuggade ögon raderar vi i veckans uppdrag. Men kom ihåg, detta är inget måste men kan mest ses som en kul grej och vi skulle uppskatta om ni antog uppdraget. Vi är nyfikna! Vad tycker ni om idén?

No comments: