Thursday, July 3, 2008

Tidigt sommarmode 2008

Hej! Nu sitter vi här igen. Tredje gången idag. Men det är så roligt att blogga och vi blev så inspirerade. Och med tanke på dagens outhärdliga hetta så har vi bestämt oss för att skriva lite om sommarens heta mode.

Det vi har lagt märke till är att modet speglar tillbaka på det som en gång i tiden varit mordernt. Men om man tänker efter så är det ju alltid så. Men det vi menar är att sommarens mode verkligen har fått in det bästa av mesta, lite smått och gott från hela modets historia helt enkelt.

Exempelvis har vi den höga midjan, neonfärgerna, pastellfärgerna, de blanka tygerna, skärpet i midjan och platåskorna som har kommit tillbaka igen. Vi har också märkt att det är mycket fina, skira tyger och mycket blommigt. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är sommar.

Sminkningen under sommaren är ganska naturligt och även klassiskt fungerar bra. Men det röda och det vågade orange läppstiftet är något som man definitivt ska hålla utkik efter. Det skulle vi gärna se mer av i höst!

Sommarens favoriter: Helt klart båtmodet! Trots att det var modernt för två sommrar sedan så älskar vi det! Det behövde helt enkelt en sommar till för man kan inte få nog! Vi menar, tänk dig att du sitter vid kajen och hör vågorna skvalpa mot bryggan. Visst får man lust att dra ut med båten en sväng. Men bara genom att ta på sig kläderna så kan man ta sig långt ut på havet!
De blanka jackorna är också något vi skulle kunna rekomendera och kan också ses som en bra investering om man gillar det.

För att sammanfatta så är sommarens mode alltså en blandning av många favoriter och det är bara att se sig omkring för att hitta sina egna...

3 comments:

Anonymous said...

Det här verkar vara en bra blogg! Jag kommer definitivt att följa den! :P

Anonymous said...

Jag tycker att ni är väldigt duktiga och jag väntar på nya inlägg. Jag har varit mycket på modebloggar och jag tror att det här kan bli en av de bättre jag läst :):)Om ni har någon rolig outfit på er någon gång kanske ni tar en bild och lägger ut på bloggen? Det är alltid roligt att se vad "vanliga" människor har på sig. Lycka till!

Anonymous said...

Härligt att läsa, kommer följa eran blogg. Sötisar :D