Friday, July 11, 2008

Veckans stilikon: Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker är en amerikansk kvinna som föddes 1965 i Nelsonville. Dock är hon hemmastad i New York idag. Chansen att du sett eller hört talas om henne är stor med tanke på att hon är en mångprisbelönad skåderspelerska. Mest känd är hon från succéserien Sex and the city där hon spelar sexkolumnisten Carrie Bradshaw. Men det många inte vet är att hon har haft många roller i bl.a. musikaler. Hon har även sång,- och danstalang.

Hon kanske inte kan ses som en storartad stilikon men hon har en väldigt inspirerande klädstil. Kläderna hon bär går oftast i en nyklassisk stil. Det som vi tycker är så härligt med henne är att hon vågar sticka ut. Med det menar vi att hon vågar bära lite annorlunda kläder, och det med stolthet. Oftast är hennes kläder väldigt fina, även om det är sådant som man själv kanske inte skulle våga bära. Hon har väldigt utstickande kläder med andra ord. Vi tror att alla skulle må bra av att vara lite som henne. Att ha modet att klä sig i det som man tycker är fint, utan att bry sig om det kanske är lite annorlunda.

En grej som vi inte kan förmå oss att förstå är att vissa tidningar har stämplat Parker under rubriken "Världens osexigaste kvinna". Det är otroligt nedtryckande för det första att ens påstå något så dumt, men vi tycker även så är det bland det dummaste vi hört! Hon är en otroligt vacker kvinna i sina bästa år, så något sådant ska man inte lita på.

Till slut vill vi säga: Våga vara som Sarah Jessica Parker!

No comments: